Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra durumunuzu takip edebilecek, fırsatlardan önceden haberdar olacaksınız ve deneyimlerinizi değerlendirebileceksiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Doğrula*
Adınız*
Soyadınız*
Birth Date*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Hesap oluşturarak and KVKK. plitikamızı kabul etmiş sayılırsınız.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Kayıtlı Mısınız?

Giriş

2025 Hac Bilgilendirme

2025 HAC HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Hac ibadetini yapmak üzere 2025 yılında mübarek beldelere gitmek için ilk defa kayıt yaptıracaklar, müracaatlarını 05 Ağustos – 16 Eylül 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

İlk defa kayıt yaptıracak vatandaşlarımız; anlaşmalı bankalardaki (Albaraka, Emlak Katılım, Halkbank, Kuveyttürk, Türkiye Finans, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım) kurumsal tahsilat hesabına veya ilgili bankaların internet bankacılığı aracılığıyla, 750 (yediyüzelli) TL ön kayıt ücreti yatıracaklardır.​

2025 HAC'CI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

2025 yılı Hac kayıtları otomatik olarak yenilenmeyecektir.

Bu sebep bu güne kadar kayıtlı tüm hacı adaylarının e-Devlet üzerinden kaydını yenilemesi ve bilgilerini güncellemesi gerekmektedir.

2024 yılı hac kurasına katılanlardan; kesin kayıt hakkı elde edemeyen veya kesin kayıt hakkı elde ettiği halde gitmeyenlerin, 2025 yılı haccı için kayıtları otomatik olarak yenilenmeyecektir.

Bu sebeple, herkes güncel bilgileri (kura ili, hac kura tercihi, iletişim bilgileri, birlikte kuraya gireceği kişiler) doğrultusunda kendi kaydını e-Devlet üzerinden yapacaklardır.

Bu durumda olan kişiler hac ön kayıt ücreti yatırmadan işlemlerine devam edebilecektir.

Proceed Booking

84053
Biz Sizi Arayalım Hemen Ara